Članstvo

Redni člani društva so lahko osebe, ki so konservatorji, restavratorji ali drugi delavci s področja varstva naravnih vrednot in kulturne dediščine. Status častnega člana društva se lahko podeli osebi z izrednimi zaslugami za razvoj stroke, varstvo naravnih vrednot in kulturne dediščine ali za delo v društvu. Podporni člani so lahko pravne ali fizične osebe, ki podpirajo dejavnost in cilje društva zaradi svojih ljubiteljskih, poslovnih oz. sorodnih poklicnih interesov in zato želijo sodelovati pri delu društva.

VPIS ALI PLAČILO ČLANARINE 

Vpis je mogoč z izpolnitvijo pristopne izjave in plačilom članarine, ki v letu 2020/2021 znaša 25,00 EUR, za upokojence in študente 15,00 EUR, za podporne člane 125,00 EUR. Prispevek za izdelavo nove izkaznice je 5,00 EUR. Za izdelavo nove izkaznice je potrebno priložiti fotografijo  (priporočena klasična dimenzija 3,5 x 4,5 cm)

Podpisano pristopno izjavo in fotografijo pošljite na naslov:

Barbara Lečnik, ZVKDS OE Maribor, Slomškov trg 6, 2000 maribor ali na e-mail barbara.lecnik@zvkds.si

Strošek članarine in/ali izdelave nove članske izkaznice lahko poravnate osebno na dogodkih ali pa preko TRR, ki je odprt pri Delavski hranilnici:  SI56 6100 0001 9039 022. 

Pri namenu plačila prosimo napišite: letna članarina SKD in ime člana.

Pristopna izjava